Benvinguts i Benvingudes al món dels Tutankamon

Benvinguts i benvingudes!

Aquest bloc naix per compartir el procés de construcció dels aprenentatges mitjançant un projecte que pretén ser interdisciplinari i que ha estat triat per la classe de 3r B de l’Escola Les Fonts de Gelida: Tutankamon, una figura de l’Antic Egipte per motivar nous i innovadors aprenentatges des de diverses perspectives.

Quedeu convidats a participar i aportar recursos i idees constructives!!

La classe Tutankamon us anirà oferint, a poc a poc, les seves descobertes sobre aquest apasionant personatge que conforma una excusa d’alt valor motivador per construir aprenentatges de l’àrea de Coneixement del Medi, i per descomptat de totes les altres! perquè no hi ha res que es pugui mirar amb uns únics ulls, ni res que no s’hagi d’explicar amb desenes de veus!

Som-hi!

 

Quant a ADELAIDA PEREZ SANCHO

Mestra d'Educació Primària.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *