Colònies 6è

Els passats 20,21 i 22 d’abril els alumnes de sisè vam anar de colònies a Olot, a la comarca de la Garrotxa. L’objectiu era conviure, gaudir i aprendre tot el possible sobre els volcans.
 Olot n’està ple, i en arribar el primer que vam fer va ser una visita al museu dels volcans. Abans, però, vam poder gaudir d’un fantàstic parc en el que alguns vam recrear aventures d’exploradors, d’altres vam  passejar per un romàntic pont que hi havia i d’altres ens vam dedicar a perseguir oques que passaven per allà.  El museu ens va encantar, i en acabar, vam arribar a la fantàstica casa de colònies que ens va acollir durant aquests tres dies. 
Instal.lats i dinats, vam poder gaudir de diferents activitats a la casa de colònies. Fins i tot, una ruta de nit molt emocionant.
L’endemà vam visitar el volcà Cruscat, però com que el temps no ens acompanyava vam decidir fer una sèrie d’activitats alternatives a la casa de colònies a la tarda que van estar molt bé. Després, a arreglar-se, que hi havia discoteca, on van ballar com a professionals.
I l’últim dia, recollida, acomiadament i cap a Figueres a visitar el Museu Dalí. Els va encantar!! El surrealisme els va atreure molt, i la figura d’en Dalí també. En acabar, vam realitzar un darrer i fantàstic àpat a Peralada i cap a casa!!! 

Aquest article ha estat publicat en Cicle superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.