El dia 8 de maig els nens i nenes de 5è vam anar a fer una Cantània a l’auditori de Barcelona.

Vam arribar l’escola com sempre i desprès vam mirar si havíem portat tot el material per a la cantata. El material son uns pompons  de paper de diari, una ampolla amb tres o quatre dits d’arròs, una corona de paper d’embalar i tires de cartolines, dos leds petits i, per acabar, una bossa de paper bastant  gran per posar-hi tots els materials.

Vam baixar com sempre al pati de les 11:00, va sonar el timbre de les 11:30, vam pujar a la classe. Tota aquella hora la Lourdes ens va deixar estudiar mates per l’examen de l’endemà. Ens va cridar en dos en dos per anar-nos a canviar per la Cantània. Havíem de portar una samarreta verda, uns pantalons foscos amb butxaques.  Desprès vam anar al lavabo. Vam dinar a les 12:30 perquè havíem d’anar-hi abans per practicar amb les altres escoles.

Vam anar amb autocar perquè estava una mica lluny. Vam arribar i fins les 3 no entràvem per assajar amb les altres escoles.

Ariadna F.

 

 

La Cantania es va celebrar el dimarts 8 de maig. És una activitat  de cantar a l’Auditori de Barcelona .

Vam cantar l’obra Particules, que va sobre l’origen de l’espai.

Havíem de fer els materials pels gestos:

uns pompons, una corona, uns leds, un pitet pintat de purpurina i una maraca. Vam pujar a l’autocar a tres quarts de dues per anar a l’Auditori. Vam arribar i aviat ens van dir que entréssim a fer l’assaig general i va sortir bé. Després ho vam fer de veritat. Estàvem espantats i ens queia tot, però va sortir bé i li va agradar a tothom.

Víctor i Luca

 

 

El dia 8 de maig vam anar a la Cantània (Partícules). Es va realitzar a l’Auditori de Barcelona. Hi vam arribar a les 14:30 per assajar.

Quan vam acabar vam anar a un passadís on vam estar 30 minuts. Quan vam  sortir a l’escenari hi havia tots els pare i mares i les millor profes del món la Anna Ribas  i la Sílvia Linares. Vam cantar i ens vam divertir molt. Hi havia moltes escoles.

Juliette, Carlota i Blanca

 

Poveda Imatges de Slidely by Slidely Slideshow