Sortida a Sabadell

El dia 8 de novembre els nens i nenes de segon vam anar a Sabadell a visitar el local de l’Agrupació Astronòmica. Allà ens van explicar moltes coses sobre el Sol i vam poder fer moltes preguntes per poder començar el nostre projecte sobre l’Espai. També vam veure moltes fotografies del Sol, els palnetes, les galàxies…

Després vam poder pujar a la cúpula de l’observatori on hi havia un gran telescopi per veure el Sol. Només uns quants nens i nenes el van poder veure! El Sol va estar gairebé sempre amagat rera els núvols!. Els nens i nenes que no van veure el Sol, van poderr veure un núvol molt blanc i lluminós.

En acabar la visita vam anar a dinar al Parc Catalunya on també vam poder jugar una estoneta en uns tobogans gegants! Va ser molt divertit!

One thought on “Sortida a Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *