EL POBLE

Hem començat un nou projecte: “El poble”.
Avui hem anat a fer un recorregut pel nostre poble, per Planoles. L’Àlex ens ha vingut a buscar a l’escola i ens ha ensenyat les sales cíviques, el despatx de correus i on visita el metge del poble. També ens ha portat a veure el cementiri, tot passant per la font de la Navarra, i hem vist el magatzem on guarden totes les màquines per fer manteniment del poble. Llavors hem anat a veure l’Ajuntament, tot passant pel parc infantil i l’Esglèsia.
També hem vist que el nostre poble té bancs, contenidors, papareres, fanals, un pas de vianants…
Tot i així, encara ens falta conèixer moltes altres coses del nostre poble, com les botigues, la fusteria, la piscina… Més endavant tornarem a fer una altre petit recorregut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *