Hola famílies!

Ja hem tornat a començar l’escola, i això vol dir que ja hem començat a treballar i a dur a terme un munt d’activitats. Entre aquestes, tenim l’activitat del galliner, l’observació de l’arbre de les nostres classes i una gran sorpresa que ens hem tingut aquesta setmana.

EL GALLINER

Aquest curs, cada dilluns, una setmana les Peres i una altra les Ametlles, som les classes encarregades de tenir cura del galliner. “Què hi fem?” us preguntareu, doncs ara us ho expliquem…

La nostra tasca és netejar el galliner amb l’ajuda del rasclet i les pales: traiem les fulles, pedres, paperets,… Llavors també els hi omplim les menjadores de menjar i els hi canviem l’aigua. Una altra cosa molt important que fem és recollir els ous que han post.

Un cop hem deixat el galliner a punt, endrecem les eines i anem a anotar al calendari el nombre d’ous que hem recollit.

OBSERVEM ELS NOSTRES ARBRES

Ja hem començat a observar quins canvis es produeixen als nostres arbres a mesura que van passant els mesos i les estacions: Com és el seu tronc i les seves branques? Els cauen les fulles? Quan els surten la flor?…

LA GRAN SORPRESA 

Aquesta setmana els nens i nenes de segon estem ben emocionats/es! Aquest curs, a medi, treballarem els animals rossegadors i per tal de conèixer millor aquesta classe d’animals, les Peres i les Ametlles compartirem  un “Conill porquí”. A més a més, haurem d’aprendre a ser responsables i donar-li tot allò que necessiti: posar-li menjar i aigua, netejar-li la gàbia…

Aquesta setmana entre tots li posarem un nom i començarem el projecte dels rossegadors!

Perquè veieu com anem treballant, aquí us en deixem algunes fotos…

Fins aviat!!!

 

COMENCEM A TREBALLAR