Hola famílies,

Aquest 1r trimestre hem estat treballant l’autor Vincent Van Gogh, un pintor amb una història ben peculiar. En primer lloc vam conèixer una mica la bibliografia de l’autor i algunes de les seves obres més importants. Ens va ajudar molt un conte que ens van proporcionar els pares de la Laia Vilanova, moltes gràcies!!!

Després ens vam centrar en una de les seves obres titulada “L’habitació a Arles”, on hi va viure durant la seva estada a la ciutat francesa d’Arles. És per això que us vam demanar fotografies de les nostres habitacions. Cada un/a vam explicar i ensenyar als nostres companys/es la nostra. Aquí podeu veure com ho vam fer de bé:

 

?

 

Un altre dia vam pintar una fitxa del quadre que va fer de la seva habitació, fixant-nos molt bé quins colors va fer servir en Vincent Van Gogh. Ens van quedar preciosos! Som uns grans pintors! Aquí ho podeu comprovar:

 

?

 

Per últim, vam dibuixar la nostra pròpia habitació tenint-la de model al nostre costat i després la vam pintar. A continuació podeu veure com ens vam concentrar, era una feina una mica difícil però ho vam fer molt bé!!!

 

?

 

Esperem que us hagi agradat molt!

Les olives!!!