Hola papes i mames,

Estem molt emocionats perquè aquest mati ens ha visitat……EL PATGE REIAL!!!!!!!! Ha arribat tocant un tambor fora de l’escola i l’hem anat a rebre per la porta d’infantil. Estava una mica cansat i ha anat a descansar al pavelló on ens esperava amb molta il·lusió!

Primer els hi ha tocat als nens i nenes de P-3 així que hem esperat el nostre torn a la classe. Quan hi hem anat, ens ha dit que ens havíem de portar molt bé amb els pares i les senyoretes perquè els reis ens portin moltes coses i després li hem cantat la cançó dels tres reis i la del festival “M’agrada el Nadal”, li ha agradat molt! Podeu veure els vídeos a continuació:

 

 

 

Un cop cantades les cançons hem anat passant un per un a donar-li la nostra carta que vam preparar amb moltes ganes a la classe fa uns dies (podeu veure les fotos en una publicació anterior). Li han agradat molt les nostres cartes, aquí podeu veure les nostres cares d’il·lusió!!!!

 

?

 

Les olives i les castanyes!!!