Dilluns 1 de juny del 2015

Bon dia Famílies!!!

Comencem la setmana i el mes de Juny, com passa el temps de ràpid !!!

A l’estora hem parlat de les coses que hem fet el cap de setmana, com anar a la platja, anar a veure la festa dels avions, anar amb bicicleta… I com cada dilluns l’hem dedicat als contes. Abans però, amb la fresqueta hem sortit al pati a córrer, a baixar pel tobogan i a fer una visita al galliner.

Un cop dins de l’aula hem despertat el nostre estimat Valentí i tot content ens ha dit BOON DIA!!! Hem cantat moltes cançonetes entre elles ” l’Eram sam-sam ” i el ” Miliquitingui ” que ara feia dies que no les cantàvem.

Tot seguit ens hem assegut amb rotllana per menjar la pera i de seguida que hem acabat hem tornat a seure a l’estora per explicar 2 contes: el conte del ” Xupi ” que és un nen que li regalen una bicicleta per al seu aniversari i cau a terra perquè es deixa anar, fent-se una ferida al genoll. I l’altre conte que hem explicat es un del ” Senyor Coc”. Els Pingüins els hi ha agradat molt i han estat molt atents.

Després dels contes hem partit el grup i uns han anat a classe de Pollets a fer construccions amb tubs de cartró i la resta s’han quedat a la classe per jugar amb les peces de fusta.

Finalment hem tornat a sortir altre vegada al pati i hem jugat amb les pales i les galledes al sorral.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *