Hola aquí us presento la meva truita de patates amb molt carinyo i rica i espero que us agradi, el meu plat Michelin.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 patates mitjanes
- 4 o 5 ous
- 1 ceba mitjana
- 1/4 l d’oli d’oliva i sal.
Elaboració:
1r: Pelar, rentar i assecar les patates. Talleu-les a rodanxes fines i introduïu-les en una paella fonda amb l’oli d’oliva a temperatura mitjana perquè es coguin lentament. Afegim la ceba tallada finita.
2n: Fregiu-la lentament amb les patates fins que estiguin toves i comencin a daurar-se. Convé remenar amb l’escumadora i tallar-hi els ingredients.
3r: Al cap d’uns 10 minuts s’escorre l’oli. Bateu en un bol els ous amb una mica de sal. Afegim la barreja de les patates amb la ceba. Poseu de nou la paella amb una mica de l’oli escorregut i afegiu-hi tota la barreja. Deixeu-ho a foc lent tapant la paella durant uns 5 o 10 minuts, fins que es dauri per baix.
4t: Girar la truita sobre si mateixa amb l’ajuda d’una tapadora i deixar-la caure per l’altra banda a la paella fins que es qualli a poc a poc. Ha de quedar daurada pels dos costats.
Deixa un comentari