Hem visitat el Museu Blau

Museu Blau o de Ciències Naturals de Barcelona. Així és com s’anomena el museu que es va inaugurar al 2011 i que va substituir l’antic museu del Parc de la Ciutadella. Hem visitat l’exposició permanent “Planeta Vida” i també l’exposició temporal “Enverinats” que, com indica el títol, està dedicada als animals amb més verí que hi ha. Ha estat una experiència magnífica. Després, hem dinat i gaudit dels jocs que hi ha al parc de davant mateix del Museu.

 

Quant a Escola Pérez Sala

Aquest és el bloc que hem creat els mestres per tal de donar a conèixer activitats i propostes d'interès per a famílies i alumnes
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *