La disfressa de l’Òscar

“Avui hem fet la màscara de Carnestoltes. La veritat és que m’he esforçat moltíssim i estic molt content de com ha quedat, per això ha valgut la pena l’esforç. També vull comentar que el passat dijous (dia 12) vaig anar a la Plaça Picasso amb tots els meus companys de 1r i de 2n. Vam menjar un entrepà de truita i ens ho vam passar genial, però jo em vaig cansar moltíssim  per córrer tant i vaig marxar una estoneta abans. Ara estic impacient perquè arribi el divendres a la tarda i celebrar el Carnestoltes a l´escola. Jo també hi aniré, però no us diré de què vaig disfressat, a veure si em reconeixeu, ADÉU!!!!!”

Òscar Estrada, 1rA.

f17e0c260fe3603fcbcece4101173847

244739ec9c9e4780e0932d6d71e3eba8

Quant a Escola Pérez Sala

Aquest és el bloc que hem creat els mestres per tal de donar a conèixer activitats i propostes d'interès per a famílies i alumnes
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *