VÍDEO PROPOSTA 7

En aquest vídeo us expliquem el conte “(No) hi ha fantasmes sota el meu llit”. Cliqueu sobre de la imatge per veure’l.
A partir d’aquest conte, us proposem treballar les emocions, que ben segur que aquests dies, més d’una i més d’un, les té a flor de pell…, per això intentarem donar recursos per treballar-ne algunes. Les activitats que trobareu al Drive es centren en les emocions bàsiques, però d’emocions n’hi ha moltes i totes igual d’importants.
Treballar les emocions amb els menuts és crucial per tal de forjar una bona intel·ligència i maduresa emocional, per tant cal tenir-les sempre en compte i ensenyar als infants a saber preguntar-se: “Com em sento?”, per tal de poder reconèixer i gestionar de forma sana, les moltes emocions que poden arribar a sentir.
Esperem que us agradi la proposat d’aquesta setmana i que us faci sentir emocions molt positives…
Gaudiu molt i sigueu feliços!!

Us enviem mil i un petons.
L’Equip de Mestres de P3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *