UNA SORPRESA MERAVELLOSA

Ahir, tot l’equip de mestres de P3 A i B vam rebre UNA SORPRESA MERAVELLOSA!!!
Un bonic recull on vam poder veure les nostres nenes i nens en acció, alguns saludant, altres cantant, molts ballant, fins i tot algun acudit.., però totes i tots demostrant-nos com ens estimen i quant ens troben a faltar.
Sabeu què…? Nosaltres també us estimem i us trobem molt a faltar. Trobem a faltar aquelles entrades amb tren a les 9h. del matí, aquelles rotllanes carregades de rutines i de novetats del dia a dia, aquelles abraçades, aquelles estones a la terrasseta, aquells bulliciosos dies de pluja tancats a la classe, aquelles tardes del protagonista, aquell descobrir i aprendre coses totes i tots junts, aquells comiats a les 16,30h. de la tarda…, sabent que ens tornarem a veure l’endemà.
Esperem tornar-nos a retrobar i poder-nos veure ben aviat, però fins aleshores, us volem donar milers de gràcies per aquesta sorpresa tan i tan meravellosa! Ens heu fet emocionar.
Sincerament, tot l’Equip de Mestres de P3.
La Sorpresa

One thought on “UNA SORPRESA MERAVELLOSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *