15 thoughts on “Ritmes amb mans

 1. jennifer

  És molt divertit, és molt xulo perquè pots fer ritmes, pots i pots ballar mentre deixes les mans que sonin. Proveu-ho!

 2. Arnau

  El hip hop es lo que mola mes pero tambe al dance i latin son chulos!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. jennifer

  yo em fico molt els sons de las mans perque son molt xulos perque inclus pots ficar tots i ballar molt pero molt pero molt m´agradaria molt que el pugues disfrutar tothom perque m´ agradaria que tothom pugues coneixa aquesta activitat perque es molt maca aquesta activitat

 4. laura

  es molt xaxiiii!!!!! perque pots fer els teus propis ritmes amb latin,hip hop i dance.Ho heu de probar es super xulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m’agradaria que tos els nens i nenes de l’escola Pegaso i tots els del mon poguessin veure aquesta web i tanbe l’activitat de musica,es increible que puguin fer tots aquests sons ambles mans.Fan coses increibles ho heu de provar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. laura

  es super xxxaaaxxxiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!pots fer els tes propis ritmes i ballar amb tres tipus de ritmes:dance,hip-hop i latin.ho heu de provar us ho passareu molt be,es increible que poguin fer tots aquests sons amb les mans.M’agradaria que tots els nens i nenes del mon poguessin mirar aquesta web i tambe l’activitat de musica.Va en serio es super xulo
  ESPERO QUE US AGRADI!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *