Casa Oms és una petita empresa el.laboradora d’embotits ubicada a Els Hostalets de Balenyà (Osona).
Forma part del Consell Regulador de la IGP llonganissa de Vic i distribueix la seva petita Producció en els establiments especialitzats i alta restauració de Barcelona, Girona, Tarragona, Madrid, Jaen, així com a Andorra, Londres, Amsterdam, Alemanya i Maldives entre d’altres llocs.
Enguany a presentat a la prestigiosa competició de productes de xarcuteria organitzada pel Deutcher Fleischer-Verband dins de la Fira IFFA de Frankfurt, dos productes representatius de l’empresa:
La Llonganissa de Vic Cular, el producte més tradicional i El Fuet amb Cervesa Negra del Montseny, un dels productes més innovadors que han creat últimament.
D’un total de 1300 participants de tot el mon Casa Oms s’ha emportat el més alt reconeixement de qualitat, LA MEDALLA D’OR en ambdós productes.
Aquest concurs es fa cada tres anys i el jurat esta composat pels més reconeguts especialistes del país alemany membres de la DLG.
Sens dubte, aquestes dues medalles d’Or en un país de reconegut prestigi internacional dins del món de la xarcuteria com és Alemanya, són el reconeixement a l’esforç i l’exigència per l’excel•lència que Casa Oms porta des dels seus inicis.
A. Codina





