1ª entrega.”Des de la Idea fins els entorns”

Benvolguts/es,

Disposeu a la bústia de la plataforma, de la carpeta corresponent a la 1ª entrega que corresponent a la part  des de La Idea  fins els entorns. Per fer l’entrega teniu temps fins el divendres 13 de gener de 2017.

Us recordem que l’entrega a la bústia s’ha de realitzar en format Pdf.

Cal que escriviu en aquest post sobre el motiu del vostre projecte.

Ànims i endavant !

Els professors.

Àngels i Núria.

Quant a Àngels Codina

Hola em dic Àngels i actualment estic fent de professora de cicles formatius a la Salle Manlleu en la especialitat de Gestió administrativa i Administració i finances. En aquests moments porto aquest bloc: Fem Rutllat el projecte, és un bloc de suport per els alumnes d' Administració i finances de Grau superior en els Mòduls 11-13 Simulació Empresarial i Projecte d'administració i Finances. També serveix de suport als alumnes de GM i GS. d' empresa i iniciativa emprenedora i per a tots aquell/@s que us pugui servir .
Aquest article ha estat publicat en Els vostres projectes, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

52 respostes a 1ª entrega.”Des de la Idea fins els entorns”

 1. Eli diu:

  Hola! El meu projecte és sobre un bar de tarta/nit. Hi haurà un parell de futbolins, uns quans billards, dards…

 2. Ferran diu:

  Jo quan tingui la idea definitivament decidida ho publicaré i ho faré saber el més aviat possible!

 3. Núria diu:

  Hola a tots!! Hos escric aquest comentari explican una mica el projecte que tinc pensat fer.
  Jo havia pensat fer una empresa venedora de còmics i animes, entre d’altres. A part d’això serà una mescle de botiga on hi haurà un altre lloc perquè la gent descobreixi el dibuix manga i la tradició japonèsa de com dibuxar-ho!! 🙂

 4. Cristina Vilasís Prieto diu:

  Hola, el meu projecte consistirà en fer un restaurant, estarà especialitzat en l’elaboració de cuina per Carmanyola tant serà menjar per emportar però preparat per Carmanyola, ja sigui per emportar a oficina o per escola tot i que hi haurà una part de les instalacions per els clients que es quedin a dinar, serà tipus buffet.
  I és cobrarà als clients apartir del pes dels productes que acabin agafant.

 5. Panedas diu:

  Hola a tots!

  La meva idea es la de crear una pròpia marca de cervesa catalana, o sigui que ja ho sabeu quan ho tingui tot en funcionament esteu tots i totes convidats a provar-la.

 6. Ruxu diu:

  La meva idea igual que la del meu company de projecte, és la de crear un pub a de l’estil irlandés, amb cerveses d’exportació, billars, dards, etc… orientat a una àmplia selecció de clients potencials des de adolescents per anar a fer la copa abans de sortir de festa, a gent més gran per anar a passar l’estona amb els col·legues, etc…

 7. Josep Mª Pericas, Ariadna Zambrano diu:

  L’ariadna i en Josep Mª farem una hípica al poble de tavèrnoles.
  Es podran fer moltes activitats com excursions, lloguers, pupil·latge, cursets…
  Hem decidit fer una hípica ja que és una afició que ens agrada molt i els dos compartim.

 8. Fara Yuste Mejias diu:

  El meu projecte és la creació d’una agencia de lloguers per temporades. en un principi es desenvoluparà a la Costa Brava i la intenció és extendrens a altres costes i a la montanya a l’hivern, més en davant.

 9. Pau Aguilar diu:

  La meva idea és de fer un bar Irlandès. El lloc on el voldríem fer és a Tona, ja que allà aquella població, no hi ha cap altre bar amb les mateixes característiques. També seria un bar musical, és a dir, que el bar es podria dir que serà un “pub” ja que també hi haurà música i zones d’oci ( billars, futbolins, dards, etc…). La meva especialitat seria que en el bar hi hauria tota una alta gamma i estesa de cerveses d’arreu del mon. També hi hauria qualsevol altre beguda, des de refrescos fins a begudes alcoholiques.

 10. Anna Serra diu:

  Hola a tots!!
  El meu projecte és sobre una casa rural, que serà de 12 persones, amb un jardí, barbacoa, taula per menjar i una piscina d’aigua salada.

 11. Olga diu:

  La meva idea del projecte és crear una acadèmia d’informàtica, per fer classes per nens, joves i adults per ampliar els seus coneixement o introduir-los en el món de la informàtica.

 12. Alex Godayol diu:

  El meu projecte és fer un celler a Sant Julià de Vilatorta. On hi haurà una gran varietat de productes, i també disposarem de productes a granel (vins, olives..). I també conserves d’alimentació (monjetes, cigrons, olives, barbarechos…).
  Salut!

 13. Miquel Nogué diu:

  Hola gent, la meva idea és muntar una pastisseria per celíacs, que és per la gent que té gluten, amb un mini bar i una terrassa. He pensat amb això ja que cada cop més hi ha més població que pateix això.

 14. Said Darkaoui Arhzar diu:

  Hola gent!

  La mea idea de projecte és crear una pastisseria-cafeteria, per una zona que encara no tinc clar. I per això hauria de pensar una zona altament transitable, ja sigui psg. del Carme de Vic.
  Arran de que tinc formació respecte la pastisseria i cuina, he decidit dur-ho a terme.

  He pensat atraure al meu públic objeciu per la forma, colors, gustos derivats dels dolços, i sobretot la decoració de l’interior de manera que sigui confortable i tornin a venir.

  Aviam com ho porto, fins aviat.!

 15. Iris i Laia diu:

  Hola! El nostre projecte consistirà en crear una cocteleria però afegint tapes fredes i calentes variades. Dins del nostre local es dividiran dos ambients per així poder abarcar més franja d’edat.

  Molt atentament.

  Nosaltres.
  La Laia està “ausente” avuí, però pròximament estarà a classe.

 16. Ernest Sánchez diu:

  La meva idea es tracte d’una botiga de productes a granel. La venda de productes a granel o a grams permet un estalvi alimentari a les persones que tenen un nivell de consum més reduït. Això permet als clients obtenir la quantitat exacta del producte que necessiten sense haver de comprar quantitats ingents que al final no es consumeixen. A part, vull crear un entorn web on els clients poden accedir a tota la informació sobre els nostres productes, això els permet estar informats sobre l’origen, a la web també existeix un servei de compra online i a domicili això facilita la compra a persones que els sigui dificultós la mobilitat fins la botiga.

 17. ANNA diu:

  Bones!

  El meu projecte és obrir un restaurant de bufet lliure de tapes i plats molt preparats per a persones cèl·liacs, i vegans i entre altres plats per que tothom pugui consumir.

  Haviam si m’ensurto.

  Gràcies.

 18. Nariman diu:

  Hola a tots/es!

  El meu projecte consisteix en obrir un local de petita dimensió on s’oferiran entrepans take away vegetals i de carn. Aquesta carn també la podran consumir clients musulmans ja que serà carn processada de la manera que menciona l’islam.

 19. Marc diu:

  Hola gent!

  El meu projecte consisteix en un taller mecànic d’autoservei o self-service en el que els clients podran llogar un ‘box’ per arreclar-se el cotxe ells mateixos. El mateix taller proporcionarà eines comuns i específiques, maquinària i gran varietat de recanvis. També es posaran experts a la disposició dels clients per a resoldre qualsevol dubte.

 20. Laura diu:

  Bona tarda,
  El meu projecte consisteix em l’entrada de garrins de 15-20 kg que són engreixats durant 4-5 mesos fins a un pes final de 80-100 kg en que són retirats de l’explotació per destinar-los a escorxador.

 21. Aida diu:

  Hola!

  El meu projecta va adreçat a aquelles persones que volen fer perfecta el dia del seu casament.
  Ja que és un dia per recordar. Va destinat a les parelles que volen un casament exuberant com ara: Casar-se per l’església, en un bosc i organitzar el casament perfecta com ara: Amb flors, limusina, restaurants…
  Casaments Low Cost val per aquelles parelles que volen un casament més senzill.

  Tot i que nosaltres el que volem és que les parelles sortin satisfetes i que sigui un dia per recordar.

 22. Sohad diu:

  El meu projecte consisteix en obrir una botiga on es vendrà roba per a la dona musulmana. L’objectiu es combinar el que diu la religió amb la moda. També oferirem un servei on ensenyarem la manera de posar-se el vel de diferentes maneres, hi no sempre anar amb el mateix vel tant com el tipus de color, com la manera de posar-se’l. La intenció és que la dona musulmana també pot vestir bé i sentir-se bé amb si mateixa.

 23. Eli diu:

  La meva idea consisteix en crear una empresa de cosmètica natural artesana, on la botiga sigui també el taller. És a dir, que tots els productes es fabriquin de manera natural i artesanal a la mateixa botiga. També hi haurà la opció de que es puguin personalitzar alguns productes.

 24. Judit Comas diu:

  Hola a tots/es!

  La idea del meu projecte és la del muntatge d’un bufet de pizzes especialitzades per a celíacs, vegetarians i per tot tipus de consumidors. És a dir, que cada persona és pugui dissenyar la seva pròpia pizza al seu propi gust, oferint un ventall de productes de temporada per satisfer les necessitats de cada client. La localitzaré a Vic ja què és el punt cèntric de la comarca.

  Gràcies!

 25. Patricia Figueroa Escala diu:

  Hola a todos!
  La idea es realizar un restaurante de gastronomía peruana con una variedad gastronómica de las tres regiones del Perú; Costa, Sierra y Selva.
  Pienso que la gastronomía peruana es muy rica y variable, es reconocida mundialmente por su sabor y calidad, mi objetivo es que reconozcan los ingredientes y que lleguen a todos los lugares del mundo.
  Gracias!

 26. Arnau Arisa Fontarnau diu:

  Hola a tothom,
  La meva idea es crear un forn pastisseria que vengui productes sense gluten pensat per les persones celíaques, i ajudar-les que puguin obtenir productes assequibles per ells i de qualitat. Tinc la idea d’establir-lo en un lloc que englobi molta gent, per tal de tenir un màxim profit de l’establiment.

 27. Eduard Folk diu:

  La meva idea sobre el projecte empresarial és fer una empresa de producció de cervesa artesana , per vendre tant a particulars com a bars , discoteques pubs. Per distribuir la cervesa ho faré a traves d’un majorista o comerciant.

 28. Nazaret Sousa López diu:

  Hola a tothom,
  El projecte ho fem l’Alba Boixader i jo, Nazaret Sousa.
  La nostra idea és crear un empresa destinada a l’organització d’esdeveniments i a la realització de tallers gastronòmics, i tindrem un local per desenvolupar aquestes activitats.

  Els tallers gastronòmics, temàtics i/o culturals, seran tallers que donaran la oportunitat als restaurants amb les seves col·laboracions a donar-se a conèixer. Per poder dur a terme aquesta activitat cedirem el nostre espai als restaurants perquè puguin presentar la seva gama gastronòmica. Aquests tallers podran servir d’aparador a les persones que participin si mai volen fer un esdeveniment. A més, nosaltres també realitzarem tallers propis.

  L’organització dels esdeveniments es tractarà d’organitzar de forma personalitzada i/o temàtica segons la demanda. Va destinat a tot tipus de persones, ja sigui gran o petit. Aquests servei estarà diferenciat segons el tipus d’esdeveniment que es sol·liciti; festes d’aniversari, festes sorpreses, festes d’estiu, celebracions del 50 anys, els 25 anys de casats, entre d’altres.

 29. Arnau diu:

  La meva idea és sobre un local “chill out” on es servirà molta fruita i molta beguda, i on l’animació serà el principal atractiu. Local obert des de tarda/vespre fins a la nit.

 30. Farah El Ouariachi Zanzan diu:

  Hola a tothom,
  Crear una gestoria que ofereixi les gestions necessàries per satisfer les necessitats del client sigui persona física o jurídica. Tenint el deure d’escoltar atentament el client, avançar-me a les seves necessitats, i oferir les millors solucions, mantenir-lo informat en tot moment, de la tramitació que s’hagi realitzat o s’estigui realitzant.
  Aquest tipus d’activitat no requereix que tingui una alta disposició de diners, però m’exigeix que tingui una amplitud de coneixements en diversos sectors i estar al dia constantment.

 31. Hola Alba i Nazaret , encoratjar-vos a seguir endavant amb el vostre projecte, ja que el plantejament sembla molt interessant. Caldrà anar concretant activitats i tasques.
  Bona feina !

 32. Hola Arnau, la teva idea sembla interessant, cal veure’n la evolució i la concreció del mateix !
  Endavant i bona feina!

 33. Bones Farah , m’ adono que tens molt clar el teu projecte pel què fa al fet diferenciador amb la competència, així com els objectius a assolir a llarg termini. Felicitats!
  Segueix així !

 34. Gemma Coll diu:

  Hola a tothom,
  Som la Gemma i l’Andrea i la nostra idea sobre el projecte serà obrir una gestoria, com a servei diferenciador ens traslladarem a casa del client.
  Hem triat aquest projecte perquè ens agrada la part de comptabilitat i fiscalitat però també ens crida l’atenció la part laboral i som persones responsables i metòdiques capaces de portar a terme el projecte de manera eficaç i eficient.
  Creiem que tot i haver competència i ser complexa, podem donar molt de nosaltres mateixes i fer quelcom que les altres gestories no fan.
  Donarem serveis comptables, fiscals i laborals, tan a la nostra oficina com a casa dels nostres clients.
  Hem pensat a situar-la a Santa Eugènia de Berga, ja que està a prop de Vic però amb un nombre més petit de gestories i assessories. És un lloc de pas i moltes poblacions que viuen al voltant poden anar-hi.

 35. Amin Zohri diu:

  Hola bones a tots/es,
  Tenir una bona idea i que resulti rendible és difícil, tot i així el meu projecte empresarial es basarà en un negoci on combino el món de la pastisseria i el servei d’una cafeteria.
  Per demostrar un toc de diferència davant dels forts competidors que ja existeixen i tenir una igualtat de condicions per tirar endavant el negoci, ens especialitzarem en la varietat de tes que existeixen, així que finalment optarem l’opció de seguir un projecte on el negoci serà la Pastisseria i Teteria Amin.

 36. Souhaila diu:

  El projecte és un treball que consisteix en veure des del principi fins el final tot el procediment d’un negoci. En el qual cada un dels alumnes pot triar el negoci que més l’atrau o li agrada per dur a terme aquest treball. En el meu cas he trial el món del disseny de vestits i túniques àrabs.
  Per la comarca hi han moltes coses relacionades amb aquest àmbit però que sigui igual del que jo vull fer no n’hi cap, el menys en la zona on jo vull ubicar el meu negoci. Els vestits i les túniques seran adaptats a la mida dels clients, ja que es prendrà nota de les mides i talles per ser personalitzats i per tal que sigui únic. Hi ha la opció de venda i lloguer.

  Arabic Designer

 37. Alex Ruiz Alvarez diu:

  Bona tarda nois i noies,
  la meva idea del treball és obrir una botiga de roba masculina i femenina per a gent jove (entre 14 i 29 anys aproximadament), ja que crec que a la comarca d’Osona, i sobretot a la ciutat de Vic falten botigues exclusivament per a la gent jove.
  En la meva idea de negoci tindria tot tipus de roba exclusiva del moment. Apart de la roba, també tindria altres accessoris com poden ser collars, polseres, anells, …
  A més a més de ser una simple botiga on es ven roba, m’agradaria que la meva botiga fos algu més que això, un referent per a la gent jove, així que cada cop que comences una nova temporada faria passarel·les amb la roba de la botiga per tal de poder ensenyar al públic les noves tendències del moment.

 38. Martos Robles, Martí diu:

  Bona tarda a tothom.
  La Idea
  La meva idea principal és la d’una botiga d’esports especialitzada en material esportiu bàsic com material especialitzat, dedicada per a públic de totes les edats.
  Apart d’aquesta idea, tenia una altra que anava dedicada a events d’esports d’aventura, extrems, etc. Al no ser una empresa física, no la vaig veure prou factible per tirar-la endavant, no obstant vaig continuar pensant que volia fer una empresa dedicada al món de l’esport. Tenia diferents idees relacionada amb esport, però la més solida i eficient era la de una botiga d’esport. El concepte de botiga no me l’havia plantejat mai, dubtava entre un gimnàs o això, he tingut la sort de conèixer un company de feina que va emprendre obrint un gimnàs privat a Centelles que no li va donar resultat i em va fer repensar la situació.
  On va començar tot?
  Tot va començar amb la visió que vaig tenir de la situació actual que hi ha d’aquests darrers anys, la situació de l’esport a la comarca d’Osona està creixent molt, s’han obert molts negocis dedicats a l’esport aquests últims anys, també l’aparició de Graus Formatius en esports gràcies a centres educatius com la Universitat de Vic o el CEES de Vic, on s’hi treballen graus d’esports entre d’altres i això genera que la gent emprengui tant a nivell de fer esport com a nivell de muntar un negoci relacionat amb l’esport (gimnasos, centres esportius, etc.). Tot i així, les botigues especialitzades en material esportiu no han evolucionat gaire, excepte l’empresa “Decathlon” al ser una empresa que intenta adaptar-se a les necessitats del client, per això el que vull crear és una empresa dedicada a l’esport i que respongui a les necessitats del mercat actual i que vagi adaptant-se als canvis.

 39. Sellua i Dunia diu:

  Bones!
  Som la Dunia i la Sellua i el nostre pla de negoci es crear una parafarmacia ja que pensem que es podria dur a terme en un futur i que seria molt rendible. A part, és un sector que ens motiva i ens interessa i per tant podríem aconseguir els nostres propòsits més fàcilment.
  El sector de la parafarmàcia és molt demandat per els ciutadans, tant per els joves com per els adults, i a vegades una necessitat bàsica. Considerem que aquest motiu és una oportunitat per oferir els nostres productes i serveis.

 40. Bona nit Andrea i Gemma, la vostra idea d’ obrir una gestoria especialitzada en comptabilitat i fiscalitat i amb el servei a domicili , pot ser una bona proposta , ja que la ubiqueu en un lloc on no hi ha molta competència i amb la particularitat que sou voslatres les que us desplaceu a casa del client podent ampliar els vostre àmbit d’ actuació. Ok. Endavant !

 41. Nabi diu:

  L’objectiu principal del meu projecte és donar a conèixer el meu producte que serà vendre espècies i infusions de qualitat al màxim públic possible.
  Amb això aconseguirem un altre objectiu, que es el de canviar la rutina de la nostre alimentació, i satisfer les necessitats gastronòmica explotant el màxim els sabors dels recursos naturals.

 42. Bibi Santamaria diu:

  Bona tarda,
  L’objectiu del meu projecte és un Club caní, enfocat a millorar aspectes del nostre dia a dia, ja sigui per avís d’enfermetats, protecció i disciplines esportives.

 43. Saida Bargou i Saida Bounachat diu:

  Bona tarda,
  La nostra idea és basa en crear una empresa de pastissos tradicionals marroquins, especialitzada per a celíacs, diabètics, hipertensió arterial, Intolerants a la lactosa i per tot tipus de consumidors.
  El nostre objectiu principal és donar a conèixer el nostre producte, que serà vendre pastissos tradicionals marroquins al màxim públic possible.
  Amb això aconseguirem un altre objectiu, apart de vendre pastissos tindrem una cafeteria, on els clients poden venir a prendre el cafè i poder gaudir del nostre servei, els gustos i aromes de la cuina marroquina oferts.
  Saida Bargou i Saida Bounachat.

 44. Neha Kaur i Khadija Acheari diu:

  Bona tarda,
  Nosaltres hem decidit crear un negoci que es dirà N&K Traditional Clothes dedicada a la venda i lloguer de Kaftans (vestits tradicionals de Marroc ) i Punjabi Suits (vestits tradicionals de l’Indià), com que també són molt utilitzats en diversos països d’Àfrica, Àsia i l’Orient Mitjà. Aquests vestits es posen en casaments, festes i batejos.
  El nostra objectiu principal és vendrà Kaftans i punjabi suits al màxim públic possible.

 45. Yousra diu:

  Bona tarda,
  El nostre projecte es consistira en l’organització d’esdeveniments, especialment casaments. L’organització embarcara tot el procés, desde el plantejament, el procés, fins el dia de l’esdeveniment. D’altra banda, per poder aprofitar el local el que habilitarem és un restaurant, per tal de poder tenir activitat durant la setmana. El menjar seria de tipologia arab, ja que, creien que com que no hi ha cap restaurant d’aquest tipus per la zona podrem arribar a tenir éxit. El nostre objectiu és guiar y a la vegada proporcionar un servei exclusiu.

 46. Yousra i yasmin diu:

  El nostre projecte es consistira en l’organització d’esdeveniments, especialment casaments. L’organització embarcara tot el procés, desde el plantejament, el procés, fins el dia de l’esdeveniment. D’altra banda, per poder aprofitar el local el que habilitarem és un restaurant, per tal de poder tenir activitat durant la setmana. El menjar seria de tipologia arab, ja que, creien que com que no hi ha cap restaurant d’aquest tipus per la zona podrem arribar a tenir éxit. El nostre objectiu és guiar y a la vegada proporcionar un servei exclusiu.

 47. FATIHA I SHEILA diu:

  Bona tarda,
  L’objectiu del nostre negoci, principalment és la d’oferir una nova alternativa a les dones
  musulmanes que busquen una vestimenta en relació a la religió islàmica i que s’adapti a la moda.
  Per tant, la vestimenta que oferirem és una combinació entre la cultura marroquina i europea.
  A part també, oferim un tipus de vestimenta per a nois musulmans en relació a la cultura
  marroquina.

 48. ANNA SALARICH diu:

  La idea d’aquest projecte és crear noves línies de negoci per una empresa ja existent i consolidada en el seu sector. L’empresa en
  qüestió és PUNCH So i Llum Cooperativa, una empresa dedicada a la sonorització i il•luminació d’espectacles. La idea de crear dues
  línies de negoci noves neix del fet que els socis de la cooperativa tenen experiència personal en la gravació en estudis de so i també
  en el món de la fotografia i és per això que decideixo ampliar els serveis cap aquestes dues branques.

 49. Núria Ballesteros i Eva Gomez diu:

  Núria i Eva

  La nostre idea és una cafeteria ambientada per nens i nenes, amb tallers per els més petits de la casa i amb l’idea de cafeteria amplia per pares i mares. És a dir un lloc de trobada per famílies i amb lloc per els més petits.
  La idea també és crear un espai on és puguin realitzar tallers de pastisseria per els més petits, introduint algun dia l’anglès en aquestes activitats. Si els tallers funcionessin és farien també tallers per més grans.

 50. Vanessa I siham diu:

  La nostre idea de projecte és fer una cafeteria estil americà però amb la peculiaritat de que servim tot tipus de cereals a granel on la persona és pot personalitzar el seu propi esmorzar o berenar. També fem creps i gofres a gust dels nostre clients, ells ecullen els ingredients que li volen posar. Els batuts també es una beguda molt típica americana i que aquí hi ha pocs llocs on t’ofereixin batuts, ames els nostres podràs escollir el tipus de llet que vols, ja que oferim un gran ventall de possibilitats per tots els gustos. Esperem que sigui un lloc on la gent estigui còmoda i puguin gaudir de Esmorzar o berenars poc comuns.

 51. Sandra diu:

  Sandra i Aleix:

  El nostre projecte es basa en una empresa que ofereix serveis d’investigació privada, el nostre objectiu és oferir un servei perque les emlreses i els particulars puguin resoldre confilctes o les diferents situacions que ens demanin amb la finalitat de satisfer les seves necessitats.

 52. Anna B i Andrea. diu:

  Bona tarda,

  Nosaltres fem el projecte sobre un fotògraf. Al nostre poble, Taradell i rodalies, no n’hi ha cap i em pensat que podia ser un bon projecte. Farem reportatges fotogràfics i serveis de revelats de fotografía. A les dues ens agrada molt i pensem que amb les ganes que en tenim podem fer un bon treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *