RECONEIXEMENT A LA QUALITAT I A LA INNOVACIÓ ALT MÉS ALT NIVELL

Casa Oms és una petita empresa el.laboradora d’embotits ubicada a Els Hostalets de Balenyà (Osona).
Forma part del Consell Regulador de la IGP llonganissa de Vic i distribueix la seva petita Producció en els establiments especialitzats i alta restauració de Barcelona, Girona, Tarragona, Madrid, Jaen, així com a Andorra, Londres, Amsterdam, Alemanya i Maldives entre d’altres llocs.

Enguany a presentat a la prestigiosa competició de productes de xarcuteria organitzada pel Deutcher Fleischer-Verband dins de la Fira IFFA de Frankfurt, dos productes representatius de l’empresa:

La Llonganissa de Vic Cular, el producte més tradicional i El Fuet amb Cervesa Negra del Montseny, un dels productes més innovadors que han creat últimament.

D’un total de 1300 participants de tot el mon Casa Oms s’ha emportat el més alt reconeixement de qualitat, LA MEDALLA D’OR en ambdós productes.

Aquest concurs es fa cada tres anys i el jurat esta composat pels més reconeguts especialistes del país alemany membres de la DLG.

Sens dubte, aquestes dues medalles d’Or en un país de reconegut prestigi internacional dins del món de la xarcuteria com és Alemanya, són el reconeixement a l’esforç i l’exigència per l’excel•lència que Casa Oms porta des dels seus inicis.

A. Codina

Quant a grigol

El meu nom és Guillem Rigol i treballo a La Salle Manlleu com a professor de cicles formatius al Grau de tècnic superior d'administració de sistemes informàtics en xarxa i de tècnic de sistemes microinformàtics i xarxes. Més info sobre el meu currículum a www.linkedin.com/in/guillemrigol
Aquest article ha estat publicat en Emprenedors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *