Càlcul mental

Calcules o jugues?  Tu decideixes.

Sempre has de demanar permís als pares o els mestres per jugar a jocs multi-usuari, i mai posis el teu nom real o informació personal a Internet.


 

6 thoughts on “Càlcul mental

 1. Júlia Aguilera

  Hola Fina,
  M’han agradat tots els jocs, però el que més ha sigut el de Suma fins a trobar el resultat. La meva puntuació d’aquest joc a estat de 1007 punts i ha sigut tan divertit que l’he repetit quatre vegades. El recomano perquè es molt divertit.
  Adéu Fina.

 2. ARIADNA BOADA

  HOLA FINA,
  Els jocs que has penjat són tots molt divertits. M’ha agradat especialment el de restem i el de la suma i la multiplicació fins a trobar el resultat. En el de la suma he fet 1006 punts, ha sigut molt divertit fer-lo. Moltes gràcies Fina ,perque els jocs, han sigut molt divertits, i espero que en pengis mès, per seguir fent-los.

  ADEU,FINA

 3. Anna Artiz

  Hola Fina,
  Tots els jocs m’han agradat però el millor des del meu punt de vista ha estat el de sumar fins a trobar el resultat, hi he jugat tres vegades i la meva millor puntuació ha estat 2568 punts, m’ho he passat molt bé jugan-hi en aquest i en tots els altres. Els recomano però el que més el de sumar.

  Adéu, Fina.

 4. Júlia Aleu

  Hola Fina,Tots els jocs han sigut genials peró…
  El calculo al minuto, les multiplicacións i divisions em costen més que les sumes i restes.
  The table tres està molt ben pensat per reforçar les taules (clar, si cal).
  Speed grid chalenge si t’ equivoques com esborres?
  En total , tot el demés genial.
  Gràcies ,Adeu!

 5. Joan Gomà

  Hola Fina,
  de moment no he pogut provar tots els jocs, però els que he provat són força xulos i serveixen molt per reforçar el càlcul. Gràcies i adéu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *