Tercer visita l’Ajuntament

El passat divendres 22 de gener vam anar a l’Ajuntament. Quan vam arribar ens van rebre. Després va venir l’ alcalde de Sant Feliu i ens va fer varies preguntes. Per contestar la paraula democràcia l’alcalde va ser el David Galan i tots els altres vam ser regidors. A Sant Feliu som 44.000 persones. Al descampat del costat de l’escola Martí i Pol. EL David Galan va dir de fer un camp de futbol. El Mirko va dir de fer un hospital perquè faria un gran servei. L’Ainoa va dir de fer un poliesportiu. El Bruno va dir de fer una biblioteca .El Sohaib va dir de fer un centre comercial. Alguns nens van estar d’acord amb el David Galan com la Lucia González , el Rubén, el Roger… Després al final ens vam fer una foto.

DSC_0168

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *