CURSES D’ORIENTACIÓ. CLASSES DE 4t.

Programa de curses d’orientació per a centres educatius :

lucia 4 a

Programa que s’adreça als infants de primària i secundària dels centres escolars de Sant Feliu i que es desenvolupa al mes de març dins l’horari escolar. Ofereix la possibilitat de gaudir d’un esport complet i saludable que a més de permetre la millora de la condició física, també proporciona formació en altres àmbits a nivell escolar. També s’ofereix al professorat un recurs didàctic perquè pugui ser d’aplicació en el treball a l’escola.

L’activitat està organitzada per una empresa especialitzada sota la supervisió dels tècnics del Departament d’Esports, en col·laboració amb el professorat d’educació física i els/les tutors/es dels centres escolars.

Les curses es fan a la zona de lleure del Parc de Collserola.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *