V TROBADA DE JOCS POPULARS [3r.]

Avui, el nostre alumnat de TERCER, junt amb el de les escoles; Espriu, Falguera, Gaudi, Martí i Pol, Mestral, Monmany i Nadal, han participat de la V Trobada de Jocs Populars de Centres al Parc del Llobregat.

Les proves dissenyades per aquesta V Trobada de Jocs populars han estat: 1- Bitlles catalanes/Petanca. 2- La “Rayuela”. 3- Xapes. 4- Les Gomes. 5- El Mocador. 6- Saltar a la Corda. 7- Caniques. 8- Les Cadires Musicals. 9- Sogatira. 10- La Xarranca. 11- Cursa de Sacs. 12- Anem a Ballar i 13- Mikado.

A la fi…. TOT UN EXIT !!!!

Aquí us deixem unes imatges per gaudir ….

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *