Ens n’anem a l’exposició “La Taula periòdica com no l’has vista mai”

Aquesta setmana que ve, els alumnes de 6è farem avaluació de competències bàsiques, però ens hem reservat el divendres per anar a visitar l’Exposició de la Taula periòdica organitzada per l’Ajuntament en el marc de la Fira Portem la ciència al carrer, no ens podíem perdre una oportunitat així amb en Marc Boada (divulgador científic, escriptor i orador públic). Ja us explicarem com ens ha anat.

Però de moment si algú de vosaltres en té tantes ganes com nosaltres d’aprendre i gaudir d’una exposició diferent (en aquest any 2019 en què l’ONU ha declarat com Any Internacional de la Taula Periòdica) durant aquesta setmana estarà oberta a tothom, entre el 6 i el 12 de maig al Portal del Pardo.

Heu vist mai un metall que flota? Heu sentit les desintegracions dels elements radioactius? Doncs som-hi…ara n’és el moment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *