CELEBREM LA CASTANYADA!

El divendres vam celebrar la castanyada a l’escola i, per aquest motiu, va ser un dia molt especial.

Primer vam explicar un conte sobre la castanyera i el gegant. Seguidament vam presentar els nostres moniatos disfressats als companys/es, vam anar a veure la representació de l’alumnat de 6è i vam fer una manualitat d’una castanya. A més, vam tenir una sorpresa final: una caixa que ens havia donat la castanyera amb un regal amagat. Per poder obrir-la havíem de trobar el número del cadenat resolent enigmes i proves. Amb la participació de tots els nens i nenes de la classe vam aconseguir-ho!

Junts/es anem més lluny!

Si voleu veure algunes fotografies feu clic al següent enllaç.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *