Hem anat al mercat!!

El dia 27 d’octubre al matí, els nens i nenes de la classe del Drac vàrem anar al mercat de la Pelegrina. Buscant, buscant… vam trobar els colors de la tardor a la parada de fruites i verdures. Vam carregar la cistella de magranes, carbasses, mandarines, taronges, caquis, préssecs,…

dsc_0038

Mercat

Cliqueu a la foto per veure-les totes!!

Amb aquestes coses tan bones que ja sabem com es diuen, hem apreciat el seu gust i la seva olor.Les hem tocat i hem notat si eren fortes o toves, suaus o aspres, agradables o desagradables. El racó de la tardor de la classe ens ha servit per conèixer tambè els colors d’aquests fruits i troba’ls a tot arreu.
Ens hem fet grans tastant nous sabors!

Probant coses!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *