Fase territorial “The Fonix”

Bon dia!!

Us donem més detalls sobre el concurs en el que participa l’escola, THE FONIX.

La fase territorial serà el proper dissabte 27 de febrer.

1) Seu i horaris

INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya)
Avinguda de l’Estadi, 12-22 (Anella Olímpica), 08038 Barcelona. Telèfon. 93 425 54 45
Hora d’acreditació aules: des de les 11.15 hores
Hora de la prova: 12.00 hores (finalització prova a les 12.55 hores aprox.)
Director d’organització: Sam Whiteley. Telèfon per al dia de la prova: 683 140 056
Aules: Tot l’aulari de la planta baixa, sala d’actes i planta altell (5è de pri. a 4t. d’ESO)

inefc

mapaINEFC

2) Què cal portar?

Tant menors com majors d’edat: : DNI/NIE o Llibre de Família + el Full d’Autorització (us el facilitarem més endavant al concursant seleccionat).

3) Recomanacions

– Es recomana arribar entre 60 i 90 minuts abans de l’hora prevista a la realització dels exercicis (les 12 del migdia).
– Quan accediu a l’edifici corresponent, trobareu una pancarta / cartell indicatiu del concurs i, una vegada a dins, els cartells indicatius amb les senyalitzacions d’on dirigir-vos per localitzar l’aula que us correspon, i el personal de l’organització.
– Les portes de les aules tindran com indicació un cartell amb el nivell i opcionalment els cognoms d’inici i final dels concursants que han d’accedir a aquella aula ( per ex:“5è i 6è PRI.: De MAIXENCH a ZALDIVIA”).
El concursant només podrà estar acompanyat per 1 persona (familiar o responsable del concurs del seu centre) quan s’acrediti i accedeixi a la porta d’entrada de l’aula que li correspongui .
– Es recomana al concursant no venir acompanyat el dia de l’activitat per més de 2 persones per evitar aglomeracions a les seus, especialment a la seu de Barcelona província (INEFC Montjuïc)
– Per acreditar-se i accedir a l’aula serà imprescindible que el concursant presenti el seu DNI-NIE o Llibre de Família i el Full d’ Autorització patern (o Full d’ Autorització de participació en el cas dels concursants provinents dels Centres de Formació d’Adults) amb la fotografia corresponent. No serà necessari accedir a l’aula amb el DNI-NIE o Llibre de Família una vegada acreditat a la porta, però sí obligatori lliurar el Full d’Autorització. Si faltés algun d’aquests requisits en el moment d’acreditar-se, no es permetrà l’accés a l’aula.
– L’hora d’acreditació i accés a l’aula corresponent s’estableix entre les 11.30 i les 12.00 hores aproximadament (a l’INEFC de Barcelona, acreditacions a partir de les 11.15h).
A les 12.00 h. en punt es tancaran les portes i no es permetrà l’accés a ningú més.

Us seguirem informant!!

Elena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *