El dia de la PAU i la no violència a Educació Infantil

Els infants de P3, P4 i P5 hem celebrat el dia de la Pau i la no violència!

Durant la setmana, cada classe ha decorat una peça de puzle gegant i, com podeu veure, en ajuntar totes les peces, ens ha quedat un puzle preciós amb el símbol de la Pau! Els nens i nenes de P3 A han fet sols amb els dits i pintura de color groc, a P3 B han estampat cors amb pintura de color vermell, a P4 A han estampat les seves mans amb pintura de molts colors, a P4 B han pintat arcs de Sant Martí, a P5 A han escrit paraules boniques i a P5 B han escrit i enganxat paraules que els dóna la sensació de pau.

Quan hem acabat de completar el puzle, alguns infants i mestres hem compartit amb la resta què és per a nosaltres la Pau i, finalment, hem cantat tots junts “La cançó de la felicitat”.

Hem passat una estona molt agradable, bonica i divertida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *