La Castanyada

En aquest primer trimestre vam fer la festa de la Castanyada, on van poder venir les famílies i compartir l’espectacle i un berenar de castanyes i panellets tots junts.

A més, els nens i nenes d’infantil comptem amb l’ajuda dels padrins i de les padrines de 4t, 5è i 6è, que ens acompanyen durant la festa i vetllen per a que gaudim d’aquesta.

Clicant aquí podeu veure les fotos de la Castanyada al Jujol.

 

A P3 ja tenim padrins!

Els nenes i nenes de P3 ja tenem padrins, són els alumnes de quart de primària. Els padrins van baixar a jugar a les classes tota una tarda.. El dia de la festa de la Castanyada els van cuidar molt bé, van cantar, ballar i berenar tots junts. Ara cada dia ens venen a fer una estoneta de companyia a l’hora del pati.

 

Podeu veure les fotos des d’aquest enllaç:https://drive.google.com/drive/folders/1AD3tTd-U7D0X7nxvoHh78z7lJfU80kQN?usp=sharing

 

ELS PELUIXOS FAN UNA FESTA DE PIJAMES A LA BIBLIOTECA

Els peluixos dels conills i de les oques van fer una festa de pijames a la biblioteca, s’ho van passar d’allò més bé mirant i mirant contes. Cada peluix va triar un conte i tenia moltes ganes d’explicar-lo, però no sabien ben bé que posava. Van trobar ràpidament una solució, van demanar ajuda als padrins. Ahir els padrins i les padrines van explicar els contes i de passada ens vam acomiadar. Els proper curs ens retrobarem i farem cada setmana una activitat a la biblioteca.

Bon estiu!!