Quines punxes!

El dimecres a la tarda vam rebre una visita molt especial…
Ens va visitar l’Elisenda, una biòloga i educadora ambiental que treballa al MILOCA (l’Associació d’Amics del Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa), però no va venir sola, l’acompanyaven dos eriçons!!
Ella ens va explicar un munt de coses sobre aquests animals tan bonics i, a més a més, vam poder fer una observació directa de l’eriçó més comú que ens podem trobar en els nostres boscos. També vam tenir la sort que un dels eriçons va voler veure’ns i va deixar d’estar fet una bola de punxes, de manera que li vam poder veure la cara i les potes, què trapella, es volia escapar!!! L’altre, era més tímid i com que no es movia, el vam poder tocar una mica però amb molta cura ja que tot ell eren punxes!!!
Va ser una experiència molt bonica!
Aquí teniu el recull de fotografies.

Aquest article ha estat publicat en Curs P3. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.