PROJECTE

Centre d’interès: L’esquema corporal

Identificació: Etapa: Infantil , primer cicle, nivell 2-3 anys

INTRODUCCIÓ

Les propostes presentades en aquesta unitat didàctica, tenen com a referència l’esquema corporal, per tal que els infants puguin interioritzar les parts fonamentals del seu propi cos. Tanmateix treballarem continguts relacionats amb la necessitat de tenir cura del propi cos. Tot això els ajudarà a crear les bases necessàries per l’adquisició d’hàbits i actituds adequades respecte a la propia salut.

METODOLOGIA

Partint dels coneixements previs de l’infant, presentarem activitats que puguin captivar el seu interès i que relacionin amb les diferents experiències adquirides anteriorment.

Tot i que no existeix mètode únic per treballar en aquesta etapa, creiem que la perspectiva globalitzadora és la més adequada per tal que els aprenentatges que realitzin els infants siguin significatius.

És imprescindible destacar la importància que té el joc com a activitat en aquesta etapa, creant un ambient motivador i amb grans possibilitats de que l’infant estableixi relacions significatives.

A través del joc, l’acció i l’experimentació volem que l’infant descobreixi propietats i relacions, per tal d’anar construïnt nous coneixements.

Objectiu general:

– Reconèixer i identificar la imatge corporal global i discriminar les diferents parts del cos.parts del cos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *