NOTÍCIA

A textos hem escrit una notícia. Hem fet servir una eina nova, serveix per poder fer un treball escrit ben estructurat. Gracies a aquesta nova eina ha sigut molt més fàcil fer aquest text. La faré servir per fer més treballs. Aquí teniu el text:

MOMIA DE BISÓ

El mes de novembre a Sibèria s’ha trobat una mòmia de bisó congelada, té uns 9.300 anys d’antiguitat. Conserva tot el cervell, el cos, els vasos sanguinis, el sistema digestiu, la cua, la pell, les orelles, els llavis i genitals. Tot perfectament conservat. Altres òrgans s’han reduït de forma significativa. De qui poc començaran a examinar paràsits, ossos i dentadura. Aquest animal ha estat extingit fa 11.000 anys, durant l’Edat de Gel. Aquest exemplar és un dels pocs supervivents. Es creu que podia haver mort de fam. És la tercera troballa d’aquest tipus en tot el món. El Bisó Americà i el Bisó Europeu són els seus descendents. momia_bisó

Etiquetes:, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *