ENTREVISTA A L’ALCALDE

El divendres, 15 de novembre, va venir l’alcalde a l’escola i li vam fer una entrevista. Ens ho vam passar molt bé i vam apendre com colocar les cadires (va dir que semblava un tribunal). També vaig apendre com funcionava el MP3 i vam veure que si ens posem d’acord tot va millor. Per fer l’entrevista vam començar triant a qui entrevisteriem, vam pensar les preguntes, ho vam passar a l’ordnador i vam contactar amb l’alcalde per dir-li quin dia li anava bé. Aquí podeu escoltar l’entrevista:
A l’hora de marxar l’alcalde es va creuar amb la Mercè (la directora de la llar d’infants) i ens va dir que ella també treballava a l’ajuntament i que ho apuntesim al final de l’entrevista perquè s’en havia oblidat.

Etiquetes:, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *