Els primers dies a sisè

Aquest curs som els grans de l’escola. Hi ha hagut alguns petits canvis, però no gaires. Seguim tenint en Quico de tutor. L’any passat fèiem una hora d’Educació Física i aquest any en fem una i mitja. Hem canviat la mestra de plàstica, ara tenim la Maido. La Mà Negra la fem cada setmana, com també càlcul i Deca. Aquest curs farem les competències bàsiques. Tenim la pista a l’hora del pati i som els encarregats de posar la música per entrar i per sortir. Estem molt nerviosos i nervioses perquè aquest any, que és el nostre últim any, la Cantata (Cantem Junts) es farà al nostre poble.
DSC_2178.redimensionada

“Els divendres fem “Ronda”

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà