COLÒNIES A L’ALT BERGUEDÀ

El 4,5 i 6 d’abril els nens i nenes de Cicle Mitjà vam anar de colònies a la Sala (Alt Berguedà). Quan vam arribar estava plovent i no vam poder anar a la cova de la Tuta però vam fer una volteta per Castellar de n’Hug.
Bernat Fabregó

El dilluns jo estava molt nerviós i quan vaig pujar a l’autocar tenia mal de panxa dels nervis… Vam anar a veure les Fonts del Llobregat. Va ser extraordinari veure com baixava l’aigua amb tanta potència…
Marc Gost

L’endemà al matí vam anar a fer un estudi del riu Llobregat i a la tarda vam mirar amb lupes binoculars els macroinvertebrats que havíem pescat al riu.
A la nit, ens vam trobar a la bruixa Lilit. Molts deien que era la Carme però l’endemà, quan ja érem a l’autocar, va dir que no era ella. Era la Carme o no ho era? No se sabrà mai.
Àlex Abayà

A la nit va venir la bruixa Lilit i tots els nens i nenes vam cridar perquè la bruixa ens va espantar molt.
Sara Simion

L’Abril ens va explicar un conte a l’habitació dels cabirols. Érem: la Carla, la Berta, la Sara, l’Aina Rota i, és clar, l’Abril i jo, l’Aina Gómez. El conte era inventat. Tenia tanta son que quan es va acabar el conte en vaig quedar “fregida”.
Aina Gómez

L’últim dia al matí ens van donar per grups una motxilla, un herbari, un llapis, una goma, una brúixola, un quadernet i un GPS. Ens van deixar anar sols per la muntanya. Havíem d’anar de pista en pista, va ser superdivertit. Les colònies van ser fabuloses!
Carla Castany

Aquest article ha estat publicat en quart. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà