ARA VE NADAL!

El diumenge 13 de desembre vam fer els pastorets al teatre del poble i als de quart ens va tocar fer de dimonis.

IMG_5541

I ara us recomanem llegir aquests dos textos de tema nadalenc:

Aquest Nadal serà molt interessant perquè vindran els Reis de Santa Eugènia de Berga i també els que viuen a Romania. A Romanien vénen Santa Claus i Sant Nicolau i ens donen regals. Celebraré el Nadal amb els meus pares i amb els meus amics i amigues. M’agrada molt el Nadal! ADY

Com cada any esperant el Nadal, però el dia que arriba: Patapum! Pif! Paf! Puf!Pataplam! Em vaig donar un cop a terra amb la barbeta. Vaig plorar tant que ja no volia que arribés el Nadal però ja se’m va curar. El 24 de desembre van arribar els convidats però abans, jo i l’àvia, vam parar una taula amb espelmes i tot el que es necessita per menjar. Després vam decorar la casa de Nadal: boles, llumets i banderoles. Jo estava preparant l’espectacle de màgia. Quan vam arribar els convidats vam fer un gran sopar. La iaia havia fet galets, oca a la cassola i de postres tortell de reis i torrons. La fava em va tocar a mi. I el rei? No va tocar a ningú perquè no ens el vam acabar i el tros que va sobrar hi havia el rei. Per acabar jo vaig fer un espectacle de màgia. Tothom es va quedar parat:
– I ara el truc final! Abracadabrapota de cabra, el Nadal és un dia especial!!
I va sortir el senyor Nadal.
Si us ha agradat ho sento perquè ja s’ha acabat. LLUÍS

Aquest article ha estat publicat en General, quart. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà