BG-T2

lA NUTRICIÓ I LA SALUT

En aquest vídeo us parla d’esmorzar i berenar, dos àpats que moltes vegades són considerats poc important. Quin error!!!

QUI NO PUGUI VEURE EL VÍDEO POT ENTRAR AL edu3.cat I AL BUSCADOR CERCAR UN VÍDEO QUE PORTA PER TÍTOL “ESMORZAR I BERENAR”

http://www.edu3.cat/

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/forat_butxaca/001_770669.rm" width="352" height="288"/]

Després de veure el vídeo en els comentaris envieu un possible esmorzar o berenar amb la seva descripció en grams  i el corresponent càlcul de calories. Normes: No val repetir!!! Sigueu imaginatius i proposeu àpats d’allò més exòtics!!!!

Aquí us adjunto una taula amb el contingut de calories dels principals aliments (la necessitareu!).

http://perso.wanadoo.es/recetasdecocina/listado_de_calorias/

i una taula amb les mesures de cada ració (també la necessitareu)

http://perso.wanadoo.es/recetasdecocina/tabla_de_medidas/

Si teniu una estona “llargaaaaaa” podeu mirar aquest altre vídeo, és una crítica al menjar ràpid i als menús supergrans que s’ofereixen . Es tracta d’un documental nord-americà del 2004 dirigit pel cineasta independent Morgan Spurlock. El documental va ser nominat als Oscars per millor documental. Spurlock experimentarà com és alimentar-se amb menjar ràpid de McDonald’s durant 30 dies. Aquest experiment té sorprenents i negatius efectes per al protagonista, ja que en un mes puja 11 quilos de pes, sent fatiga contínua i té la necessitat de seguir menjant, fa malbé el seu fetge, els nivells de colesterol en la seva sang augmenten en forma impressionant, i disminuïex la seva vida sexual en una forma considerable. Just després de l’estrena d’aquesta pel·lícula curiosament  McDonald’s va treure de la circulació els menús gegants. Per què?????!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *