“Aquest any volem Nadal”, teatre musical

Ja han arribat les festes de Nadal, tan esperades pels infants (i pels adults també) i des de l’escola ja hem donat el primer pas per celebrar-lo. Aquest any, hem ofert als pares, avis, familiars, amics i veïns, un espectacle carregat d’interpretació i música però també de treball i il·lusió. Hem recitat alguns poemes, hem cantat cançons en anglès i hem interpretat una obra de teatre musical: “Aquest any volem Nadal”. Tot seguit hem donat pas a la tradicional cagada del tió. Quin munt de regals que ens ha cagat! Finalment, s’ha conclòs la festa amb una torronada per a tothom.

Què gaudiu d’unes bones festes!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f-fJQu8sZmI[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en CIUTADILLA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *