Santa Cecília a Vilagrassa

El passat 27 de noviembre, a l’escola de Vilagrassa, vam celebrar la tradicional festa de la patrona de la música: Santa Cecília. Hi van haver actuacions de molts tipus. L’alumne Lluc Serés va mostrar la seva  habilitat tocant el teclat, així com l’alumne Arnau Castells amb el seu germà (ex-alumne de l’escola) Oriol Castells ens van fer gaudir i riure molt amb les peces que s’havien preparat per a trombó i clarinet.  Cada classe va cantar una cançó i la Coral I’m free ens van deleitar amb algunes cançons que tenien preparades per aquest gran dia. Fins hi tot els mestres van voler participar-hi cantant dues cançons. Tot seguit podeu veure les cançons que van cantar els alumnes.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TrOWR1Ygtvs[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en VILAGRASSA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *