“SOMNIS ENDRAPATS”

Durant aquestes setmanes estem ecoltant a l’entrada de l’escola la música d’un espectacle teatral “L’Endrapasomnis”. És La darrera producció de Teatre al detalI, inspirada en un conte de Michael Ende, escrita per Jordi Palet i dirigida per Joan Mª Segura. La música i les cançons de l’espectacle estan composades i interpretades en directe per La Tresca i la Verdesca.

Si teniu la oportunitat de poder-la veure us animo a fer-ho, val molt la pena!

Sinopsis: Al País de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, ho consulten amb el coixí i demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapassomis serà la solució… Una història onírica i màgica que ens parla de la por i del valor terapèutic dels contes amb tendresa, música i humor per tota la família.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *