CASTANYADA 2016
6è DE PRIMÀRIA

Aquí tenim el Tràiler del que hem treballat a la classe de música durant aquest trimestre i encara ens espera el videoclip. Hem acceptat el repte de fer la percussió corporal de la cançó de Try, que en un principi va fer el percussionista Santi Sarratosa a l’escola DAINA-ISARD.

Tot un repte, però que dubteu que no ho conseguirem ?

Deixo el vídeo en el quan estem treballant a l’escola

Tràiler dels grups de 6è de Primària, a per totes !! Vosaltres podeu…!!

Salut i música 

BODY PERCUSSION

Castanyada 2016

Després de poc més d’un mes ja ha arribat l’hora de mostrar a tots i a tots/es el treball realitzat a la classe de música. Hem engegat un projecte de dansa i percussió corporal i música moderna que ens acompanyarà durant tot el curs, on vivirem mil i una emocions i ja ens veureu amb els vídeos lo bé que so passem ballant, picant tot el cos i aprenent amb la música.

Comencem amb una cançó del grup “Zenet” amb el nom de “Fuiste tu”.

I aquí tenim el TRÀILER….. properament el videoclip

 

Felicitats a tots/es pel treball a la classe i seguim així !! Salut i música

COMIAT 6è (2015-16)

RES ÉS ETERN, JA ENS HO DIUEN ALGUNES CANÇONS. JA HA ARRIBAT EL MOMENT: EL MOMENT D’AGAFAR BEN FORT LA MOTXILLA I CAMINAR UN NOU CAMÍ PLE D’OSBTACLES QUE CALDRÀ VÈNCER AMB ELS RECURSOS QUE PORTEU A L’ESQUENA. I ÉS QUE… QUÈ SERIA DE NOSALTRES SI NO ENS PROPOSÉSSIM NOUS REPTES? US DESITGEM EL MILLOR! VINGA, VA! QUE AIXÒ JA COMENÇA… 3, 2, 1… A LLUITAR I A ESTAR BEN ORGULLOSOS DE LES VOSTRES FUTURES CAIGUES I LES VOSTRES SUPERACIONS!

instrumental: https://www.youtube.com/watch?v=XpXe2mXmhp0

català: https://www.youtube.com/watch?v=3o5zrJZWKLc

anglès: https://www.youtube.com/watch?v=nSDgHBxUbVQ

Res és etern. Res és etern, ja ho sé.

Hauria volgut que dures més, més.
Fa tan de mal mirar, oblidar els records d’aquells moments que no tornen mai més.

Guardem l’amor, el congelem
en una bella fotografia,
on els ulls mai miren tristos i tot és esperança. Tot és il·lusió en el futur.

I aquesta lluita jo sé que haurà volgut la pena. Treuré el coratge i podré vèncer
en els pitjors moments amb el cor valent.

Et prometo que seré fort davant la vida i sense tu.
Ja només queda viure i no oblidar.

Guardem l’amor, el congelem
en una bella fotografia,
on els ulls mai miren tristos i tot és esperança. Tot és il·lusió en el futur.

I aquesta lluita jo sé que haurà volgut la pena. Treuré el coratge i podré vèncer
en els pitjors moments.

I ens queden, ara, tots els instants que junts vam viure. Dintre del cor tu m’hi bategues
i mai més te n’aniràs.

Et duc dins els cor. Et duc dins el cor. Et duc dins el cor i et duc dins el cor.

I aquesta lluita jo sé que haurà volgut la pena. Treuré el coratge i podré vèncer
en els pitjors moments.

Ja s’ha acabat.
Sé que et trobaré algun dia tot somrient com sempre feies. t’agafaré la mà i, després,
ja no ens separarem.

ELS PIRATES DEIXEN PETJADA A L’ESCOLA

EL VENT DE LA PRIMAVERA ENS HA PORTAT MOLTA PLUJA. HEM FET TANT DE VENT AMB MOCADORS, QUE ENS HEM TROBAT UN MOCADOR ESPECIAL. DE QUI SERÀ?

HEM TROBAT PETJADES… ON ANIRAN A PARAR?

LES PETJADES ENS HAN PORTAT A UN COFRE PLE DE INSTRUMENTS I ELS FEM SORTIR AMB EL NOSTRE CANT.

JO SÓC UN PIRATA,

BANDERA ENLAIRE.

MISSATGE XIFRAT:

UN, DOS, TRES!

P3 I P4 CANTEM I BALLEM COM PIRATES.

P5 TAMBÉ VOLEM SER PIRATES!

L’ESCOLA VOL REIVINDICAR-SE!

Benvolgudes famílies,

Us informem que el proper dia 10 de juny a les 11h, tota l’escola cantarà una cançó anomenada “Pluja de sons”. Aquesta activitat forma part d’un projecte anomenat Dóna la nota que ha iniciat el Camp d’Aprenentatge Pau Casals. Consisteix en què totes les escoles que hi participen cantin una cançó amb l’objectiu de fer-nos escoltar. Volem reivindicar que no estem d’acord amb la retallada d’hores de l’àrea de Música i Visual i Plàstica que ens proposa el Departament d’Educació, perquè considerem que és indispensable pel creixement social, emocional i personal dels nostres infants.

Recordeu que per a aquest acte, necessitarem que els alumnes portin posada una SAMARRETA d’estampat llis i de qualsevol d’aquests colors: VERD, VERMELL, GROC, TARONJA o BLAU.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

ATAC A L’ESTIMULACIÓ MENTAL I CREATIVA: NO!!

FAMÍLIES,

AQUÍ TENIU UN ESCRIT QUE EXPLICA ELS CANVIS QUE REBRÀ L’ESCOLA EN VERS L’EDUCACIÓ ARTÍSTICA: L’ESTÍMUL MENTAL I CREATIU DELS VOSTRES FILLS I FILLES.

NO ESBORREU L’EDUCACIÓ VISUAL I PLÀSTICA!

El Departament d’Ensenyament pretén reduir, pel pròxim curs 2016-17, l’assignació horària setmanal de l’Educació Visual i Plàstica a 4t d’ESO, que passarà de 3 a 2 h! Això suposa un enorme menyspreu per a l’àmbit artístic, que cada vegada queda més reduït per cedir pes a matèries com la Religió (adoctrinament catòlic), Emprenedoria (adoctrinament capitalista) o el Servei Comunitari (voluntariat forçós).
L’Educació Visual i Plàstica és imprescindible per al desenvolupament personal de l’alumnat, aporta creativitat, imaginació, sensibilitat, empatia, autoestima, expressió i cohesió. En la societat del segle XXI, de la informació i la comunicació, l’Educació Visual i Plàstica dóna recursos per entendre i desxifrar els codis i mecanismes de persuasió que utilitzen els mitjans de comunicació de massa, i per a poder reflexionar críticament sobre els missatges que suggereixen, i els tòpics socials i masclistes que se’n desprenen.
L’Educació Visual i Plàstica a 4t d’ESO és l’enllaç amb el batxillerat d’arts, amb la matèria de dibuix tècnic del batxillerat de ciències i tecnologia, amb la matèria d’història de l’art del batxillerat d’humanitats i ciències socials, i amb cicles formatius de grau mitjà. I per tant l’enllaç amb sortides professionals de gran demanda per part de l’alumnat. Algú imagina una societat sense professionals del dibuix, la pintura, l’escultura o l’arquitectura? Una societat sense professionals del còmic, el gravat, l’enquadernació, la fotografia, el vídeo, la televisió o el cinema? Una societat sense professionals del disseny gràfic, web, multimèdia, industrial, d’interiors, de moda, videojocs o publicitat? Una societat sense professionals de la història de l’art, la conservació i la restauració o de museus?
Veiem com les lleis educatives espanyola (LOMCE) i catalana (LEC) menyspreen l’àmbit artístic i la importància que té a escala personal, social i professional per a l’alumnat. També menystenen als docents de l’àrea de Dibuix, que veiem com ens redueixen hores, plantilla, matèries optatives, projectes, recursos, aules i en definitiva presència als instituts i a l’educació en general.
NO HO PERMETREM! ORGANITZEM-NOS!
L’EDUCACIÓ VISUAL I PLÀSTICA ES QUEDA ALS INSTITUTS!
Manifest del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (Colbacat):

http://www.colbacat.cat/index_files/manifest_colbacat.pdf

Manifest del blog col·laboratiu +Artísticas:

http://masartistica.blogspot.com.es/p/manifiesto-artisticas.html