Sortida a Puiggraciós – Cicle Mitjà

El dia 20 d’octubre els alumnes de cicle mitjà vam anar a Puiggraciòs. Allà vam fer una caminada pel bosc fins a pujar al cim. Ens vam orientar amb la brúixola i vam veure els pobles i muntanyes de la comarca. Després de dinar vam fer una altra caminada, vam poder experimentar i jugar amb el terra argilòs. Vam gaudir de la natura podent construir cabanes amb les branques i pinyes caigudes dels arbres, va ser d’allò més divertit.

Alumnes de 3r i 4t

puiggraciós

Podeu veure les fotos i descarregar-vos-les al següent enllaç:  https://photos.app.goo.gl/gcnw0kiM1vEyKuno1

Aquest article s'ha publicat dins de 3r, 4t, General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *