Migració del blog de l’Escola

Durant aquests mesos estem  migrant el blog de l’Escola al nou servei que ens ofereix el Departament d’Ensenyament, anomedat NODES.

Aquest canvi ens suposa haver de deixar de fer servir l’antic blog “música per a créixer” que ens ha acompanyat molt de temps. A partir d’ara les notícies s’aniran penjant al nou blog.

Per accedir podeu entrar des del web www.pereanton.cat. Tingueu paciència, ja que la migració pot durar un temps, i pot ser que vagin canviant coses.

El nostra antic blog “música per a créixer” quedarà de moment operatiu i no s’esborrarà el contingut.

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Sortida a Sant Hilari de Cardedeu – Infantil

Els nens i nenes d’ Educació infantil vam anar d’excursió a Sant Hilari de Cardedeu. Vam podem gaudir d’una sortida de tardor fantàstica. Vam trobar fulles de totes colors, troncs, pinyes… ah!!!! i vam córrer darrera els follets.

st hilari

Clica a l’enllaç per poder veure i descarregar les fotos: https://photos.app.goo.gl/HgNwyF3j2SnF6MO92

Publicat dins de General, p-3, p-4, p-5 | Etiquetat com a , , , , , | 1 comentari

Sortida a Puiggraciós – Cicle Mitjà

El dia 20 d’octubre els alumnes de cicle mitjà vam anar a Puiggraciòs. Allà vam fer una caminada pel bosc fins a pujar al cim. Ens vam orientar amb la brúixola i vam veure els pobles i muntanyes de la comarca. Després de dinar vam fer una altra caminada, vam poder experimentar i jugar amb el terra argilòs. Vam gaudir de la natura podent construir cabanes amb les branques i pinyes caigudes dels arbres, va ser d’allò més divertit.

Alumnes de 3r i 4t

puiggraciós

Podeu veure les fotos i descarregar-vos-les al següent enllaç:  https://photos.app.goo.gl/gcnw0kiM1vEyKuno1

Publicat dins de 3r, 4t, General | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

Comunicat conjunt de l’Escola i l’AMPA davant els greus esdeveniments que estan tenint lloc a Catalunya

Les darreres hores i dies hem vist com han estat vulnerats els nostres drets fonamentals.

Hem vist com les forces i cossos de seguretat de l’Estat irrompien en impremtes, regiraven la nostra correspondència, intimidaven els diaris, assaltaven les Conselleries i detenien a treballadors i representants públics.

Hem vist com la llibertat d’expressió, el dret a decidir, el dret a pensar, el dret a ser lliure s’han anat coartant i esmicolant davant nostre.

Per tot això, el Claustre i Consell Escolar de l’escola Pereanton de Granollers volem manifestar la nostra indignació i rebuig absolut a la situació que estem vivint. La nostra tasca ens implica en la formació de ciutadania crítica i proactiva fonamentada en els valors democràtics del respecte, l’entesa, el diàleg i la llibertat.

No podem restar en silenci i mantenir-nos-en al marge i denunciem la deriva autoritària del govern central i fem la petició de retorn al diàleg i al respecte dels drets fonamentals.

Per tot plegat volem manifestar el nostre suport al Govern, als representants de les institucions catalanes, al Departament d’Ensenyament i a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquells drets que ara esta fortament amenaçats.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar als nostres infants i joves per tal que esdevinguin autèntics ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.

Granollers, 22 de setembre de 2017.

Publicat dins de General | Deixa un comentari