Música en confinament

SANT ANDREU JAZZ BAND

La Sant Andreu Jazz Band és una banda de música de JAZZ de la ciutat de Barcelona, formada per joves entre 7 i 20 anys, el seu director, Joan Chamorro.

Actualment la banda ofereix  molts  concerts en festivals de Catalunya, Espanya i Europa. En 2009 van gravar el  seu primer CD-DVD en directe, Jazzing: Live at Casa Fuster, en el qual els nois i les noies compartien  escenari  amb   músics prestigiosos del Jazz.

Al 2012 el director de cinema Ramón Tort va gravar  la pel·lícula documental A film about kids and music sobre la Sant Andreu Jazz Band. Aquest  documental va guanyar a l’agost de 2013 el premi al millor llargmetratge en el Festival de Cine de Austin (Texas, EE.UU.).

Ara que ja coneixeu una mica la Sant Andreu Jazz Band i com que ara no poden fer concert, podeu veure aquest vídeo confinat. Esperem que us agradi!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.