SETMANA MUSICAL

La setmana del 18 al 22 de novembre, en motiu de la celebració de Sta. Cecília, patrona dels músics, a l’escola vam celebrar la setmana musical. Aquesta vegada els artistes van ser els pares i familiars que van venir a fer audicions als alumnes. Tots ho vam gaudir molt i vam conèixer molts isntruments, alguns que no haviem vist mai i d’altres que ja ens eren més familiars. Moltíssimes gràcies a tots!!!!!!

L’avi de la Nora i la Clara Massegú ens va tocar i ensenyar l’harmònica. També van interpretar la cançó del “Noi de la mare” tots tres junts, la Clara amb la flauta travessera i la Nora al teclat. Va ser molt emotiu!!!

 

El pare d’en Llàtzer en Guillem i en Quirze Asenjo ens va portar moltes flautes diferents que no haviem vist mai!!! I també la gralla i la tarota, dos instruments populars catalans. Moltes gràcies Dani!!!
 

L’avi d’en Llàtzer, en Quirze i en Guillem també va venir i ens va fer passar una bona estona interpretant-nos versions molt particulars de músiques clàssiques com Vivaldi, Moart, Bethoveen, Albinoni…. Va ser molt divertit!!!

La Glòria, la tieta de la Maria i la Júlia Torras, ens transportar a un món una mica màgic amb la seva flauta pentatònica….

En Miquel Artigas, el pare de la Júlia i en Bernat, ens va portar el saxofon i la tenora i també van tocar junts els tres, amb la Júlia al teclat i en Bernat al saxofon. En Miquel, tot i que ja havia vingut altres vegades sempre ens fa passar una bona estona. Moltes gràcies!!!

En Faló, el pare de la Jana i en Pau, no podia faltar!!! Ens va portar un munt de guitarres i andròmines vàries per fer diferents efectes de so! També vam gravar per pistes un fragment de cançó amb diferents guitarres i vam acabar cantant tots plegats. Va ser divertidíssim!!!!!!!!!

El pare de l’Anna Ponsa, també va portar la guitarra i ens va ensenyar la cançó de “Qualsevol nit pot sortir el sol”. També ens va tocar alguna rumba….

En Santi, el pare d’en Joan Manel Fontclara, ens va fer una presentació de les diferents guitarres. Va ser molt interessant. També vam gravar una cançó per pistes i vam cantar tots junts!!!

Aquest article ha estat publicat en 1r, 2n, 3r, 4t, , , Audicions, Concerts, Instrumentació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *