Instrumentació 3er

Aquestes últimes classes del curs, els alumnes de 3r estan aprenent a tocar “Les oques” amb el carrilló!

3r A

3r B

Publicat dins de 3r, Instrumentació | Deixa un comentari

INSTRUMENTACIÓ 2n

Els alumnes de 2n estem instrumentant aquesta cançó!

Publicat dins de 2n, Instrumentació | Deixa un comentari

TALLER DE CANT CORAL A CM

Aquí teniu una petita mostra dels tallers de cant coral que fem a CM:

Publicat dins de 3r, 4t | Deixa un comentari

Taller de percussió corporal a CS

Aquí podeu veure un recull del que vam fer amb el grup de taller de percussió corporal que vam fer divendres.

Publicat dins de , , Sortides i tallers | Deixa un comentari

AUDITORI CS: V – E – U – S

Avui els alumnes de CS hem anat a l’auditori a escoltar una audició: V-E-U-S!

V-E-U-S! és la nova producció del Cor Infantil Amics de la Unió, un concert que no només es veu i s’esecolta sinó que també es respira i es viu. Ha estat una experiència genial, on la música i el teatre s’han unit en una posada en escena única, en la qual els espectadors ens hem sentit com un membre més del cor.

Publicat dins de , , Audicions, Concerts | Deixa un comentari

ELS INSTRUMENTS DE VENT

Amb els alumnes de 4t estem estudiant els instruments de vent. Aprofitant que un munt de nens en aquest curs toquen instruments d’aquesta família els han portat i hem fet una petita audició.
En Miquel, la Salma i la Paula ens han portat la flauta travessera. Ens han explicat com ho fan per bufar i ens han tocat algunes cançons. La Paula i la Salma, a més han tocat juntes un duet. Ho han fet fantàstic!
En Jofre i en Pau ens han portat el saxofon. Hem vist com és la seva embocadura (llengüeta senzilla de canya) i també els hem sentit.
La Júlia Macià ens ha portat el clarinet, hem vist que té la mateixa embocadura que el saxofon i ens ha tocat dues cançons molt boniques.
Finalment i de manera improvitzada, han tocat junts la cançó de yellow submarine.
Aquí teniu una mostra:

Publicat dins de 4t, Audicions, Instrumentació | Deixa un comentari

TALLER DE PERCUSSIÓ CORPORAL A CS

Aquí teniu una mostra del taller de percussió corporal que portem a terme amb els alumnes de CS. Esperem que us agradi!!!

Publicat dins de , , Concerts, Sortides i tallers | Deixa un comentari

INSTRUMENTEM!

Amb els alumnes de 3r instrumentem cançons:

Publicat dins de 3r, Instrumentació | Deixa un comentari

TALLER DE PERCUSSIÓ 1r

Avui l’Enric ha vingut a fer-nos un taller dels instruments de percussió amb alumnes de 1r. Ens ha ensenyat un munt d’instruments!!!! Alguns ja els coneixiem però n’hi havia molts que no haviem vist mai!!! Després hem tocat nosaltres …. ha sigut divertidíssim!!!

Publicat dins de 1r, Instrumentació, Sortides i tallers | Deixa un comentari

SETMANA MUSICAL

La setmana del 18 al 22 de novembre, en motiu de la celebració de Sta. Cecília, patrona dels músics, a l’escola vam celebrar la setmana musical. Aquesta vegada els artistes van ser els pares i familiars que van venir a fer audicions als alumnes. Tots ho vam gaudir molt i vam conèixer molts isntruments, alguns que no haviem vist mai i d’altres que ja ens eren més familiars. Moltíssimes gràcies a tots!!!!!!

L’avi de la Nora i la Clara Massegú ens va tocar i ensenyar l’harmònica. També van interpretar la cançó del “Noi de la mare” tots tres junts, la Clara amb la flauta travessera i la Nora al teclat. Va ser molt emotiu!!!

 

El pare d’en Llàtzer en Guillem i en Quirze Asenjo ens va portar moltes flautes diferents que no haviem vist mai!!! I també la gralla i la tarota, dos instruments populars catalans. Moltes gràcies Dani!!!
 

L’avi d’en Llàtzer, en Quirze i en Guillem també va venir i ens va fer passar una bona estona interpretant-nos versions molt particulars de músiques clàssiques com Vivaldi, Moart, Bethoveen, Albinoni…. Va ser molt divertit!!!

La Glòria, la tieta de la Maria i la Júlia Torras, ens transportar a un món una mica màgic amb la seva flauta pentatònica….

En Miquel Artigas, el pare de la Júlia i en Bernat, ens va portar el saxofon i la tenora i també van tocar junts els tres, amb la Júlia al teclat i en Bernat al saxofon. En Miquel, tot i que ja havia vingut altres vegades sempre ens fa passar una bona estona. Moltes gràcies!!!

En Faló, el pare de la Jana i en Pau, no podia faltar!!! Ens va portar un munt de guitarres i andròmines vàries per fer diferents efectes de so! També vam gravar per pistes un fragment de cançó amb diferents guitarres i vam acabar cantant tots plegats. Va ser divertidíssim!!!!!!!!!

El pare de l’Anna Ponsa, també va portar la guitarra i ens va ensenyar la cançó de “Qualsevol nit pot sortir el sol”. També ens va tocar alguna rumba….

En Santi, el pare d’en Joan Manel Fontclara, ens va fer una presentació de les diferents guitarres. Va ser molt interessant. També vam gravar una cançó per pistes i vam cantar tots junts!!!

Publicat dins de 1r, 2n, 3r, 4t, , , Audicions, Concerts, Instrumentació | Deixa un comentari