CANTÀNIA 2016

Com ja sabeu  la nostra escola participa del projecte “Cantània”. Una activitat participativa en que les escoles treballen una obra durant l’any . El gran final és la interpretació dels alumnes, una experiència musical inoblidable damunt de l’escenari.

BABAUA : LES DESVENTURES DE MIMÍ 

La Mimí és una joveneta càndida i innocent, que viu preocupada pel seu aspecte, per la seva coqueteria. Amoïnada per la dificultat de trobar promès, desencisada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes, Mimí rebrà l’ajuda de Cupido. Un Cupido múltiple, que li ofereix un pacte ben original: l’ajudarà a trobar l’home dels seus somnis, si ella accepta fer un fascinant viatge pel temps i l’espai. Un viatge que permetrà la Mimí conèixer personatges i esdeveniments que han tingut una importància capital en l’evolució tecnològica de la humanitat. D’aquesta manera, Mimí descobrirà el gust per l’aprenentatge i s’oblidarà de les banalitats supèrflues que l’havien preocupat fins que va topar amb Cupido. I, tot aprenent, Mimí entendrà que el veritable amor està íntimament relacionat amb la voluntat d’estimar, més que no pas amb la facultat de seduir.

 

Anem a treballar la Cantània d’enguany!

Hem de tenir clar els moviments que hem de fer a cada cançó, per això és molt important que us mireu detingudament aquest video on  hi apareixen els MOVIMENTS ESCÈNICS de tota la cantània: Mireu-lo i fixeu-vos-hi bé!

 

Començem per la primera cançó: LA FONT DE CUPIDO.

Nosaltres som el COR 2 per tant, ens hi hem de fixar bé. Sempre tenint en compte que quan hi ha 4 cors, som el cor 2 i quan hi ha 2 cors, fem de COR1.

Recordem els moviments dels estels i sobretot posem-nos en la pell de culpido…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entreu en el bloc del Cantània…

LES DESVENTURES DE MIMÍ