DONA LA NOTA: cantem perquè la música continuï a les escoles!

Cantarem la cançó “MIrall de Pau” per aconseguir que la música continuï a les escoles, formant part de l’educació dels nostres infants…

 

Volem Música a les nostres escoles i instituts. El Dia 6 de Juny tots cantarem Mirall de pau la cançó de Dóna la Nota.

Des del CdA Pau Casals estem duent a terme un projecte on ens agradaria que participéssiu tots els centres educatius de Catalunya que creieu que la música és un element importantíssim i bàsic per l’educació dels nostres alumnes.

La nostra intenció és explicar al món, que estimem la música, que és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants del la vida i volem que continuï sent indispensable en l’educació dels nostres infants.

http://www.cdapaucasals.com/donalanota/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà