Una cançó de Nadal per somiar un nou demà…

El CdA Pau Casals que el curs passat ens va engrescar a cantar totes les escoles juntes la preciosa cançó Miral de Pau, avui mateix ha gravat i ens fa arribar una cançó de Nadal per somiar un nou demà.
 
Escolteu-la… què us semblaria aprendre-la per cantar-la aquest Nadal?

Marxa triumfal de l’òpera AÏDA de Giuseppe Verdi

A partir del minut 3:00 podreu escoltar la Marcha Triumfal de l’òpera AÏDA i veure l’escenografia tan espectacular d’aquesta versió:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JzIIcdfaMqw[/youtube]

Papageno (1935) de Lotte Reiniger

Hola a tots i totes! Com va l’estiu?

Avui he descobert una película d’animació de l’any 1935 que va fer Lotte Reiniger, una dona berlinesa que diuen va ser la creadora del cinema d’animació. Ella retallava siluetes i després les movia gracies a trucs cinematogràfics. Amb unes tisores i paper negre era capaç de crear universos màgics, criatures meravelloses, ombres que prenien vida, montres i dimonis malèvols o palaus que apareixien del no res…

Amb la música de Mozart de La Flauta màgica, Lotte Reiniger va fer la seva historia sobre en Papageno. Espero que us agradi!

[youtube width=”640″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=zCR-GFKmMGU[/youtube]

Bon estiu amb molta música!

Encara que tard, per fi hem pogut fer el vídeo del divendres que vam cantar “Mirall de pau” amb l’activitat Dóna la nota, junt amb moltíssims nens i nenes d’escoles i instituts arreu de Catalunya.

Esperem que tingueu molt bon estiu i no deixeu de cantar, escoltar, tocar i ballar molta música!

Tots junts cantem Mirall de Pau – DONA LA NOTA!

A les 11h del matí tots junts hem cantat “Mirall de Pau” per participar amb la iniciativa DONA LA NOTA, junt amb moltíssims nens i nenes de les escoles i instituts de Catalunya. Hem cantat junts per demanar que la música continuï a les nostres escoles!

Ha estat un acte ben bonic i emotiu…