Teranga, el llegat dels griots del Senegal

El proper divendres 20 d’abril de 2012 anirem al concert “Teranga, el llegat dels griots de Senegal”, a l’Espai Caixa de Girona.

CLIQUEU AQUI per poder llegir, escoltar i veure algunes de les cançons, instruments i danses que farem al concert.

Màscares de la bona sort, danses que invoquen la pluja, tambors que parlen, cançons que ens expliquen històries de respecte, pau i tolerància… Tot això i més en un concert que ens porta l’energia de l’Àfrica més autèntica. Els mestres de cerimònia són els membres del grup Djilandiang. Alguns d’ells són griots, els encarregats de transmetre la tradició oral en el seu país, el Senegal. Per fer-ho, disposen d’una gran quantitat d’instruments i d’unes cançons i danses que ens parlen de la seva vida i les seves tradicions. Nosaltres només hem de deixar-nos endur pel ritme i participar de la gran festa que s’obre a tots els nostres sentits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà