Cantània 2017: La nit dels malsons 5è

I aquí els tenim!!! Els artistes de 5è vàrem viure una Cantània preciosa!! Volem donar les gràcies a la mare de la Silvia per facilitar-nos aquests vídeos tan magnífics! Aquí us deixem algunes paraules d’alguns dels protagonistes, val la pena llegir-les:

El passat dia 3 de maig de 2017 va ser la Cantània. Vam anar a l’Auditori. Aquella nit no vaig poder dormir. Tenia molts nervis. A l’assaig van sentir por per si ho feia malament però la vaig superar. Amb els focus em vaig sentir com una cantant de debò.
Gina

El dia 3 de maig a l’Auditori vàrem passar un dels millors moments de la nostra vida. Estàvem allà pujant les escales fins que vàrem arribar i ens vàrem seure. Les llums es van apagar i tot va començar. Quan vam començar a cantar vàrem sentir pessigolles per tot el cos. Vaig tancar els ulls i em vaig imaginar que tot sortiria genial. I així va ser. Els pares van aplaudir amb tota la seva força. Ens vàrem sentir molt alegres. Aquesta experiència la recordarem tota la vida!
Andrea i Claudia

Passejàvem pels passadissos de l’Auditori amb uns nervis al cos. A l’assaig general ens ho vam passar molt bé. Però després vam entrar i tots a saludar! Seiem i escoltem la història de la guardiana i el Lluc i després ens tocava a nosaltres… als joves cantaires. Crec que en aquell moment tots ens sentíem importants. Quan va acabar els pares ens van dir que havia quedat mot xulo! A la nit vaig somiar amb la gran nit dels malsons.
Aquí teniu uns bons records!!
Eric


Aquest article s'ha publicat dins de i etiquetat amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *